Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Snel internet vergelijken

  • Met snel internet bent u voorbereid op de diensten van de toekomst
  • Geniet van het gemak van snel downloaden, films kijken en online gamen
  • Snel internet hoeft niet duur te zijn
Sneller internet

Duurt het laden van een website te lang? Gaat het downloaden van programma's met uw verbinding niet snel genoeg? Kortom, wilt u sneller internet? Dan wordt het tijd om uw snelheid te upgraden! Gelukkig bieden verschillende providers abonnementen waarbij u een internetsnelheid kunt bereiken van wel 750Mb/s.

Met ADSL kunt u een internetsnelheid bereiken van maximaal 50 Mb/s. Voor de gemiddelde gebruiker is dat voldoende: u kunt dan op uw gemak het nieuws lezen, surfen en e-mailen. ADSL-internet is relatief goedkoop: voor twee tientjes per maand heeft u al een 20 Mb/s abonnement.

VDSL: sneller internet
Houdt u van het gemak van sneller internet of gebruikt u het internet voor online spelletjes en downloaden? Voor de intensievere gebruiker kan VDSL uitkomst bieden. VDSL gaat tot maximaal 100 Mb/s en is daarmee een slag sneller dan ADSL. Zo kunt u nog sneller van het internet genieten.

Glasvezel: supersnel internet
Kan het voor u niet snel genoeg? Zit u constant op het internet of gebruikt uw hele gezin tegelijk de verbinding? Dan neemt u waarschijnlijk alleen genoegen met het snelste. Op dit moment is dat Fiber internet. Met tot wel 750 Mb/s heeft u de snelste verbinding die mogelijk is.

ADSLwinkel biedt u een ruime keuze aan snel internet, maar biedt u ook de mogelijkheid om deze pakketten zelf te vergelijken. Vul de bovenstaande postcode check in en bekijk welke providers beschikbaar zijn op uw adres.