Provider nieuws (Toon alles)
Alle berichten van KPN

KPN lanceert eigen contentplatform met onder meer TV-serie Brussel van Leon de Winter

KPN lanceert na de zomer een nieuw gratis platform waar de provider eigen televisieprogramma's zal uitzenden, alleen toegankelijk voor KPN klanten. KPN zal deze nieuwe TV-dienst aanbieden op KPN iTV, iTV Online en later ook op de nieuwe dienst Play van KPN.

TV-serie Brussel
Paradepaardje wordt de tiendelige politieke dramaserie Brussel. Brussel is geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland. De serie zal eind 2016 in zijn geheel worden aangeboden, zodat KPN klanten alle afleveringen (10) in één keer kunnen bekijken. 

Sport
Behalve de TV-serie gaat KPN vooral muziek en sport aanbieden. Op sportgebied zijn er contacten met huidige en nieuwe partners over documentaires en programma's rondom wedstrijden van grote en minder grote sporten. De KPN Goal Alert app wordt in samenwerking met de Eredivisie verder uitgebreid. Onder andere met voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Muziek
Daarnaast is er veel aandacht voor muziek. KPN is hiervoor een samenwerking aangegaan met Mojo Concerts en Amsterdam Dance Event. De provider kan zo ook registraties en behind the scenes van concerten en festivals uitzenden. 

Gerelateerde providers: KPN 
Bookmark and Share
Schrijf je in voor de ADSLWinkel-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.