Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

3 maanden gratis Pluspakket bij Telfort ITV

Net zoals veel andere providers biedt Telfort naast het standaard zenderpakket voor interactieve televisie nu ook het Pluspakket als uitbreidingsmogelijkheid. 

Telfort klanten kunnen het Pluspakket drie maanden gratis uitproberen. Wie na de testperiode nog steeds enthousiast is kan het pakket vervolgens voor € 10,00 per maand afnemen. Klanten zitten nergens aan vast, want het Pluspakket is maandelijks opzegbaar. Het standaardpakket blijft ongewijzigd met meer dan 50 televisiezenders en Programma Gemist met een selectie van recent uitgezonden films en programma's op Ned 1, 2 en 3 van vandaag en gisteren. KPN biedt het Pluspakket al langer aan, en met succes. Uit cijfers blijkt dat bijna de helft van alle KPN klanten zo tevreden is met het Pluspakket dat zij bereidt is € 10,00 voor het pakket te betalen na de proefperiode.

Zenders Pluspakket
Het Pluspakket bestaat uit Programma Gemist tot 10 dagen terug, ook voor RTL 4, 5, 7, 8, SBS6, Net5, Veronica, 13th Street, SyFy en OUT TV. En 42 extra zenders zoals RTL Lounge, Politiek 24, Nick Jr., ESPN America, BBC 3, BBC 4 en Nat Geo Wild.

Uitproberen
Wilt u drie maanden gratis het Pluspakket van Telfort afnemen? Ga dan direct naar de pakketten voor interactieve televisie van Telfort. Of bekijk via onze postcodecheck welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Gerelateerde providers: KPN , Telfort 
Nieuwsberichten op ADSLwinkel

Laatste nieuws

Mei 2018

April 2018

Maart 2018

Schrijf je in voor de ADSLWinkel-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.