Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Overige vragen over ADSLwinkel.nl

1. Welke informatie vind ik op jullie site?
2. Hebben jullie naast ADSLwinkel nog andere activiteiten?

 

 

1. Welke informatie vind ik op jullie site?

Op ADSLwinkel.nl vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft om tot een juiste keuze te komen. Naast de standaardinformatie zoals abonnementskosten en eenmalige kosten vindt u van ieder abonnement uitgebreide specificaties en de laatste aanbiedingen.

Alle informatie wordt integraal overgenomen van de providers, en ook de providers zelf houden ons dagelijks op de hoogte van aanpassingen en nieuwe abonnementen. U kunt er dus van uitgaan dat alle informatie op ADSLwinkel.nl helemaal up to date is en dat ook altijd zal zijn.

terug naar boven

 

 

 

2. Hebben jullie naast ADSLwinkel nog andere activiteiten?

ADSLwinkel is een initiatief van Nedconcepts. Nedconcepts is de grootste online vergelijkingsspecialist op het gebied van breedband internet, digitale televisie en mobiele telefonie. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten met de grootste ADSL-aanbieders in Nederland zijn wij een grote speler geworden op de vergelijkingsmarkt.

Naast ADSLwinkel.nl kunt u ook terecht op digitaalTVkijken.nl en GSMbestellen.nl voor informatie over digitale televisie of mobiele telefonie.

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf: www.nedconcepts.nl.

terug naar boven

Veelgestelde vragen over ADSL en ADSLwinkel.nl

Terug naar klantenservice