Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Afdeling klantenservice

ADSLwinkel.nl is de online adsl en kabel internet specialist, in deze online klantenservice vindt u uitgebreide informatie over abonnementen, aanbieders, apparatuur en allerlei andere zaken op het gebied van ADSL en breedband internet. Wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers, bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met onze helpdesk,
030 - 23 03 099 (lokaal tarief).

Maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

Wat is ADSLwinkel.nl en waarom zou ik via ADSLwinkel.nl bestellen?

Veelgestelde vragen over ADSL en ADSLwinkel.nl

Wie zijn wij en wat doen wij voor u?

Op onze vergelijkingswebsites kunt u internet abonnementen, providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken. Op de websites ADSLwinkel.nl, DigitaalTVkijken.nl, Mobielinternetbestellen.nl en Glasvezelinternetwinkel.nl vindt u altijd een actueel overzicht van de abonnementen voor ADSL, VDSL, kabel en glasvezel voor vast- en mobiel internet, telefonie en digitale televisie. Maar welk bedrijf zit er nou achter al die vergelijkingswebsites?

Nedconcepts

Nedconcepts is dé specialist op het gebied van online vergelijking van telecomabonnementen. Een groot team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar bij het maken van uw keuze en begeleid uw aanvraag totdat u goed bent opgeleverd.

Bekijk hier het filmpje over Nedconcepts en haar medewerkers!