Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Internet abonnement dat bij u past

Bent u op zoek naar een goed internet abonnement?Vraag uzelf dan op de eerste plaats af wat voor internetgebruiker u bent. Het is namelijk zonde om te betalen voor een supersnelle verbinding terwijl u het internet alleen gebruikt voor bijvoorbeeld mail, social media en bankzaken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij denken graag met u mee!

Snelheid

ADSL

Met ADSL haalt u een maximale internetsnelheid tot 50 Mb/s in huis. Voor de gemiddelde gebruiker is dit meer dan voldoende. Nieuws lezen, e-mailen, internetbankieren en online winkelen is zeer goed te doen met een gemiddelde internetsnelheid. ADSL internet is bovendien relatief goedkoper dan de kabel en glasvezel.

VDSL

VDSL is een extra snelle variant op ADSL met een maximale snelheid tot 100 Mb/s. Met een internet abonnement op VDSL wordt online gamen en downloaden een stuk leuker dankzij de hoge internetsnelheid.

Kabel

Met extreme snelheden tot 400 Mb/s is een abonnement op kabel internet ideaal bij meerdere grote toepassingen tegelijkertijd. Bijvoorbeeld bij online televisie kijken (streamen), films downloaden, digitale televisie, HDTV en online gamen.

Glasvezel

Glasvezel is vele malen sneller dan ADSL, VDSL en de kabel. Met een glasvezelabonnement profiteert u namelijk van snelheden tot wel 10 Gb/s. Internet via glasvezel is symmetrisch, en dat betekent dat uploaden en downloaden even snel gaat. Zware bestanden uploaden en deze per mail versturen, wordt zo een fluitje van een cent.

Internet met bellen en/of TV

Steeds meer mensen combineren hun internet abonnement met vaste telefonie en/of digitale televisie. Niet zo gek, want het voordeel is dan vaak het grootst. Alles onder één dak bij één aanbieder én extra korting: wat wilt u nog meer? Bekijk de top 5 aanbiedingen van alle combinatiepakketten, en van alle losse internet abonnementen!

Providers

Tele2, Telfort, T-Mobile, en Ziggo hebben hun eigen verzorgingsgebied. Ontdek via onze handige postcodecheck welke providers op uw adres internet leveren. U kunt vervolgens filters gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen.

Laagste prijsgarantie

ADSLwinkel.nl hanteert altijd de exacte prijzen van de providers. Hier bovenop bieden wij telkens weer exclusieve aanbiedingen die alleen via ons of onze partnersites te verkrijgen zijn. Met onze laagste prijsgarantie betaalt u bij ons het minst. Denkt u ergens anders toch een goedkoper internet abonnement te hebben gezien? Dat krijgt u een retourbetaling + 100% van ons.

Draadloos internet

Met draadloos internet kunt u in het hele huis flexibel gebruik maken van internet. Alle providers bieden deze mogelijkheid. Voor een draadloos internet abonnement heeft u een draadloos modem of router nodig. Sommige providers leveren deze apparatuur gratis, sommige tegen betaling en een enkeling niet. U zult de apparatuur dan zelf ergens anders moeten kopen.

Overstappen

Wilt u overstappen op een nieuw internet abonnement van een andere provider? Zoek in uw huidige contract dan naar de eerst mogelijke einddatum en voorkom dubbele kosten. Indien de bepaalde contractperiode erop zit en u dus per maand kunt opzeggen, kunnen wij de overstap moeiteloos voor u regelen.

Hulp nodig?

Er zijn ontzettend veel internet abonnementen, en nóg meer uitbreidingsmogelijkheden met telefonie en televisie. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u vragen heeft. Tijdens kantooruren kunt u contact met opnemen met onze klantenservice. Op al uw vragen krijgt u een eerlijk en duidelijk antwoord om u verder te helpen bij uw keuze.