Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Kies uw internet aansluiting

Kies uw internet aansluitingUw internet aansluiting is het fysieke deel van uw internetverbinding. Hier komt uw internetverbinding binnen en maakt deze contact met uw modem of uw computer. Er zijn verschillende soorten internetaansluitingen. Welke aansluiting u kiest, heeft invloed op uw snelheid, mogelijkheden en vaak op de prijs. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Soorten internet aansluitingen

 1. ADSL-aansluiting
  1. De ADSL-aansluiting is een internetaansluiting die via de telefoonlijn loopt. De abonnementen lopen tot 50 Mb/s. Deze aansluiting is het goedkoopst.
 2. VDSL-aansluiting
  1. Dit is de opvolger van ADSL. De snelheden kunnen oplopen tot 100 Mb/s. VDSL is iets duurder dan ADSL.
 3. Kabelaansluiting
  1. Deze aansluiting loopt via de televisiekabel. Voor kabelinternet heeft u radio en televisie van een kabelprovider nodig. Daar krijgt u ook iets voor terug: de snelheden lopen op tot 400 Mb/s.
 4. Fiberaansluiting
  1. Veel mensen denken dat fiberaansluitingen en glasvezelaansluitingen hetzelfde zijn. Echter, meestal verstaat men onder Fiberaansluitingen aansluitingen die gedeeltelijk over glasvezel lopen. De term wordt voor zowel kabel als VDSL gebruikt.
 5. Glasvezelaansluiting
  1. Internet met een downloadsnelheid tot 750 Mb/s én een uploadsnelheid die net zo hoog is? Dat is mogelijk met glasvezelinternet.

Veranderen van internetaansluiting?

Doe de onze postcodecheck om te kijken wat bij u verkrijgbaar is of bekijk onze Top-3 voor elke aansluiting!