Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Waarom HDTV?

HDTV kijken bij ADSLwinkel HDTV (High Definition TV) is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeldkwaliteit. Eerst was er analoge TV, dit werd overtroffen door digitale TV. HDTV doet er nog eens een schepje bovenop. Doordat de resolutie van HDTV hoger is dan bij analoge en digitale TV, worden beelden tot 5 keer scherper getoond. Heeft u dus een Full HD of een HD Ready TV? Kies dan voor HDTV!

Wat heeft u nodig voor HDTV?

Wilt u ook naar HDTV kijken, dan heeft u in ieder geval een televisietoestel nodig dat geschikt is voor de ontvangst van HD beelden. De meeste flatscreentelevisies zijn hier tegenwoordig op voorbereid. Heeft u een HD Ready of een Full HD TV? Dan kunt u zeker kiezen voor een HDTV pakket!

Welk HDTV abonnement heeft u nodig?

Om HDTV te kunnen bekijken heeft u, naast een televisie die geschikt is voor de ontvangst van HDTV, een HD ontvanger (die de provider mee kan leveren) en eventueel een extra zenderpakket nodig. Steeds meer zenders zender ook in standaardpakketten in HD uit. Wilt u nog meer zenders in HD? Dan bieden de meeste providers extra HDTV pakketten aan. Bijvoorbeeld CanalDigitaal biedt in hun Basispakket al 13 HD zenders aan en in het Basis HD pakket zelf 25 HD zenders!

HDTV en providers

Bent u op zoek naar een provider die HD zenders in hun basispakket aanbiedt of een provider die een extra HD zenderpakket heeft? Dan raden wij u CanalDigitaal aan! Deze provider heeft in het basispakket al het meeste aantal HD zenders.

U kunt HDTV kijken bij de volgende providers op ADSLwinkel.nl:

CanaldigitaalCanaldigitaal

De absolute koploper in het aantal HD zenders: CanalDigitaal. Maximaal 303 digitale TV zenders waarvan 34 HD zenders waaronder Film 1 HD en Sport 1 HD.

KPNKPN

Combinatiepakketten van KPN met Interactieve TV via ADSL, VDSL of glasvezel: 53 digitale TV zenders, geen standaard zenders in HD. Uit te breiden met het HD-pakket met 14 zenders in HD kwaliteit.

OnlineOnline

Combinatiepakketten met HDTV van CanalDigitaal:Maximaal 303 digitale TV zenders waarvan 34 HD zenders waaronder Film 1 HD en Sport 1 HD.

Tele2Tele2

Combinatie pakketten van Tele2: 44 digitale TV zenders, geen standaard zenders in HD. Uit te breiden met het HD-pakket samen met Programma Gemist met 3 zenders in HD kwaliteit.

UPCUPC

Combinatiepakketten met internet en UPC Digitale TV Royaal: 90 digitale TV zenders, geen standaard zenders in HD. Uit te breiden met het HD-pakket met 10 zenders in HD kwaliteit

XS4ALLXS4ALL

Combinatiepakketten van XS4ALL: 53 digitale TV zenders, geen standaard zenders in HD. Uit te breiden met het HD-pakket met 14 zenders in HD kwaliteit.

ZiggoZiggo

Combinatiepakketten van Ziggo: 60 digitale TV zenders, geen standaard zenders in HD. Uit te breiden met het HD-pakket met 7 zenders in HD kwaliteit.