Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Waarom HDTV?

HDTV kijken bij ADSLwinkel HDTV (High Definition TV) is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeldkwaliteit. Eerst was er analoge TV, dit werd overtroffen door digitale TV. HDTV doet er nog eens een schepje bovenop. Doordat de resolutie van HDTV hoger is dan bij analoge en digitale TV, worden beelden tot 5 keer scherper getoond. Heeft u dus een Full HD of een HD Ready TV? Kies dan voor HDTV!

Wat heeft u nodig voor HDTV?

Wilt u ook naar HDTV kijken, dan heeft u in ieder geval een televisietoestel nodig dat geschikt is voor de ontvangst van HD beelden. De meeste flatscreentelevisies zijn hier tegenwoordig op voorbereid. Heeft u een HD Ready of een Full HD TV? Dan kunt u zeker kiezen voor een HDTV pakket!

Welk HDTV abonnement heeft u nodig?

Om HDTV te kunnen bekijken heeft u, naast een televisie die geschikt is voor de ontvangst van HDTV, een HD ontvanger (die de provider mee kan leveren) en eventueel een extra zenderpakket nodig. Steeds meer zenders zender ook in standaardpakketten in HD uit. Wilt u nog meer zenders in HD? Dan bieden de meeste providers extra HDTV pakketten aan.

HDTV en providers

U kunt HDTV kijken bij de volgende providers op ADSLwinkel.nl:

OnlineOnline

Combinatiepakketten met HDTV van CanalDigitaal:Maximaal 303 digitale TV zenders waarvan 34 HD zenders waaronder Film1 Fox Sports.

Tele2Tele2

Combinatie pakketten van Tele2: Maximaal 47 digitale TV zenders, waarvan 15 zenders in HD. Uit te breiden met extra zenders zoals Film1 en Ziggo Sport Totaal.

T-MobileT-Mobile

Combinatiepakketten van T-Mobile: 60 digitale TV zenders, waarvan 35 zenders in HD. Uit te breiden met extra zenders zoals Film1 en Fox Sports.

ZiggoZiggo

Combinatiepakketten van Ziggo: Maximaal 78 digitale TV zenders, waarvan 36 zenders in HD. Uit te breiden met extra zenders zoals Film1 en Ziggo Sport Totaal.