Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Gratis een eigen domeinnaam vastleggen

De website van domeinnaambestellen.nlAltijd al een eigen domeinnaam willen hebben, dan is dit de kans om deze gratis vast te leggen. Bestel nu een abonnement via ADSLwinkel of DigitaalTVkijken.nl en krijg een gratis domeinnaam bij uw bestelling!

Waarom een eigen domeinnaam?

Met een eigen domeinnaam wordt u makkelijk gevonden op het internet. Gebruik uw familienaam of uw bedrijfsnaam en kijk of deze naam nog vrij is als website naam.
Het hebben van een eigen domein heeft ook nog andere voordelen:

  • Een persoonlijk e-mailadres dat niet verandert, ook niet als u overstapt van provider

Om te kunnen e-mailen met uw eigen domeinnaam heeft u wel een host nodig die zorgt voor de technische ondersteuning van uw e-mails.

  • Op uw eigen domein kunt u uw eigen website tonen

Heeft u een geschikte domeinnaam gevonden? Kies dan via onze website een geschikt hostingpakket zodat uw website technisch ondersteund wordt.

  • Zorg dat uw naam uw eigendom wordt

Zorg dat u degene bent die de website heeft met uw achternaam voordat iemand met dezelfde achternaam er met dit domein vandoor gaat!

Controleer nu snel of de door u gewenste domeinnaam nog vrij is
Controleer uw domeinnaam!

Hoe werkt de gratis domeinnaam actie?

  1. Bestel een abonnement op ADSLwinkel of DigitaalTVkijken.nl . Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail van uw bestelling.
  2. Om gebruik te maken van onze gratis domeinnaam-actie vragen wij u een reply op deze bevestigingsmail geven. In deze reply geeft u aan dat u gebruik wenste te maken van de gratis domeinnaam actie.
  3. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een unieke actiecode.
  4. Registreer vervolgens gratis uw domeinnaam op www.domeinnamenbestellen.nl en vul uw unieke actiecode in op het registratieformulier van www.domeinnamenbestellen.nl

Deze actie loopt tot 30-11-2010 en geldt alleen voor domeinnamen die eindigen op .nl , .be of .eu.