Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Goedkoop bellen via ADSL of kabel

Goedkoop bellen abonnementen vindt u bij ADSLwinkel.nlU wilt wél bellen met collega's en vrienden, maar daar niet te veel voor betalen. Maar soms lopen telefoongesprekken wel wat uit de hand. Bijvoorbeeld als u heel veel belt, of als u naar het buitenland belt. Is uw telefoonrekening elke maand weer een vervelende verrassing? Dan kan bellen via ADSL of kabel een oplossing zijn.

Met bellen via ADSL of kabel heeft u extra voordelige tarieven. Bovendien kunt u vaak voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt bellen.

Hoe werkt goedkoop bellen?

Om goedkoop te kunnen bellen heeft u een kabel- of ADSL-abonnement nodig. Het kan zijn dat u al een abonnement heeft. Toch is het verstandig om ook dan te kijken of u bijvoorbeeld kunt besparen door over te stappen naar een andere provider. U heeft ook een telefonieabonnement nodig, die u bij ons kunt bestellen in combinatie met ADSL of kabelinternet. U belt met uw vertrouwde toestel. Uw computer hoeft tijdens het bellen niet aan te staan.

Belt u veel, dan kunt u ook kijken of u voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt mag bellen. Veel providers bieden deze mogelijkheid. De precieze voorwaarden verschillen per provider. Soms kunt u bijvoorbeeld alleen naar vaste nummers in Nederland bellen en soms in heel Europa. Let ook op of u altijd gratis mag bellen of alleen 's avonds of in het weekend, en of u een starttarief moet betalen.