Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode Huisnummer

Snel downloaden

  • Wat is er beschikbaar?
  • Wij adviseren u graag

Snel downloaden, onbeperkt internet, goedkoop bellen of een goede klantenservice? Op ADSLwinkel.nl vindt u altijd het abonnement dat bij u past. Met onze handige vergelijkdienst vindt u binnen enkele klikken het abonnement dat bij u past. Als u op zoek bent naar een abonnement voor snel downloaden kunt u de informatie op deze pagina doornemen om het juiste abonnement snel te vinden, snel downloaden is binnen enkele klikken geregeld!

Snel downloaden vanaf thuis

Voor snel downloaden is het belangrijk dat u een internet-abonnement kiest met een hoge 'downstream snelheid', hoe hoger deze snelheid hoe sneller uw verbinding van het internet naar uw computer is. Dit is van belang bij snel downloaden omdat het belangrijk is dat de opgevraagde bestanden snel op uw computer moeten staan. (Dit in tegenstelling tot een hoge upstream snelheid waarbij u de bestanden juist snel naar het internet kunt sturen, hierbij is er geen sprake van snel downloaden maar van uploaden).

Welk abonnement voor snel downloaden?

Welk abonnement geschikt is voor snel downloaden is afhankelijk van het type data dat u wenst te downloaden. Gaat het hierbij om foto's, MP3-bestanden en af en toe een wat groter bestand dan is een abonnement tussen de 8 Mbit/s en de 12 Mbit/s meer dan voldoende. U kunt met deze abonnementen de gewenste bestanden snel downloaden waarna u ze tot uw beschikking heeft. Wilt u uw abonnement vooral gebruiken voor het snel downloaden van grotere bestanden zoals programma's of films dan kunt u beter kiezen voor een abonnement tussen de 12 Mbit/s en de 20 Mbit/s. Met dit type abonnementen kunt u alles snel downloaden, onafhankelijk van de grootte van het bestand.

Advies voor snel downloaden nodig?

Wilt u ook snel downloaden maar weet u niet zeker welk abonnement het best bij u past? Neem dan eens contact op met onze servicedesk, tijdens kantooruren staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Zij weten precies welke abonnementen geschikt zijn voor snel downloaden en kunnen de beschikbaarheid op uw adres direct voor u controleren.

Top 3 Snelste internetpakketten

  • downloadsnelheid |
  • maandprijs | actieprijs
  • | jaarprijs