Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Goedkoop internet vindt u hier

  • Goedkoop internet wel betrouwbaar?
  • Goedkoopste providers op een rij
  • Eenvoudig online te bestellen

Wat de goedkoopste internet provider op uw adres is, kunt u makkelijk uitzoeken via onze website. Door het uitvoeren van een postcode check in de groene box aan de linkerkant krijgt u direct alle beschikbare internet providers op uw adres te zien.

Is de goedkoopste internetprovider ook de beste?

Wat de beste (goedkoopste) internet provider is, is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar voor veel mensen biedt de goedkoopste internet provider een onbeperkte internetverbinding voor een vaste lage prijs en voldoet dit aan alle eisen. Bij het zoeken naar de goedkoopste internet provider moet u trouwens niet alleen naar de abonnementskosten kijken, maar ook naar de eenmalige kosten.

Wat is de goedkoopste internet provider?

Om u een helder overzicht te geven zodat u snel kunt zien wat de goedkoopste internet provider is hebben wij naast de maandelijkse kosten ook alle eenmalige kosten en de kosten voor het volledige eerste jaar op een rijtje gezet. Als u een postcode check uitvoert krijgt u al deze kosten overzichtelijk op 1 pagina, zo ziet u direct wat op uw adres de goedkoopste internet provider is!

De goedkoopste internet provider bestellen

Om de goedkoopste internet provider te bestellen kunt u direct online uw bestelling plaatsen, indien u liever telefonisch uw bestelling plaatst kunt u de goedkoopste internet provider tijdens kantooruren ook bij onze servicedesk bestellen. Als u telefonisch advies wilt over de goedkoopste internet provider kunt u daarvoor ook bij onze servicedesk terecht.

Top 3 goedkoopste internet providers

Internet aanbiedingen
Naam Snelheid Duur Prijs per maand Prijs per jaar Info en bestel
Tele2 Tele2 Internet Light 20
 Mbps
1 jaar € 25,00 € 330,00 Bekijk »
  Actie: 
Online Online Internet 100 Mb 2 jaar 100
 Mbps
2 jaar € 32,00 € 354,00 Bekijk »
  Actie: De eerste 3 maanden voor  €  22,00 per maand.
Online Online Internet 100 Mb 1 jaar 100
 Mbps
1 jaar € 32,00 € 354,00 Bekijk »
  Actie: De eerste 3 maanden voor  €  22,00 per maand.