Abonnementen op uw adres

Ik ben op zoek naar:

Postcode   Huisnummer
 

Disclaimer

ADSLwinkel.nl is een zogenaamde vergelijksite en biedt bezoekers de mogelijkheid ADSL-abonnementen en hardware te vergelijken en te bestellen. Het doel van ADSLwinkel is consumenten, bedrijven en instellingen objectief en onafhankelijk te informeren over de diensten en tarieven van ADSL-aanbieders in Nederland. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos de diensten en tarieven met elkaar te vergelijken en te bestellen. ADSLwinkel bestaat sinds februari 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot dé ADSL vergelijkingssite van Nederland. ADSLwinkel heeft een goed contact met alle grote providers en heeft daardoor regelmatig exclusieve acties voor haar klanten. ADSLwinkel is hét startpunt voor iedereen die een goed advies wenst bij het kiezen van een ADSL-abonnement.

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe ADSLwinkel.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

ADSLwinkel.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2000- Nedconcepts
Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom - op wat voor manier dan ook - niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.

Terug naar de vorige pagina